Як підкорити першу вершину?

Ви ще не були в горах, але мрієте про ніч серед яскравих зірок десь на вершечку гори?! Тоді цей пост має тобі сподобатися 😉 Пишу з досвіду, та я лише початківець у цій справі, тому це тільки поради)

Куди піти? На початок потрібно вибрати невелику дистанцію і не дуже круті підйоми, я б порадила піднятися з бази “Заросляк” до озера Несамовитого ( вибрати той шлях, який має 7 км) , вважаю що 1-2 ночі у горах з палатками саме те щоб закохатися в походи. Не потрібно вибирати важкий маршрут чи багато ночей, адже що забагато – то не здорово , звичайно , з часом потрібно збільшувати дистанцію походів.

Що варто взяти з собою? Це величенький список, який можна загуглити, там все гарно та доступно розписано, додам лише що потрібно пальник з балоном, адже не всюди можна розпалити вогонь.

Трішки про мій досвід : найкращий мій похід – це звичайно у Грузії, ви напевно подумали та з батьками не круто і з друзями краще, та правда в тому, що я була настроєна на гори, на цю природу, на 5 днів без цивілізації, на те що якби важко не було ти будеш старатися далі йти з усіх сил. Це був нереальний досвід. Кавказ дуже гарний, він зачаровує своє різноманітністю.

Також мене покорили італійські Альпи – краса неземна, лише потрібно гроші, час, можливість і потрібно їхати туди дивитися на ту красу.

Напевно, що мене мотивує на даний період найбільше – це подорожі, я не можу передати, яке задоволення я отримую від них, особливо якщо розвідувати країну з середини. Якщо б мене запитали про країну-мрію, то відповідь була б така : ” Існують тільки цілі, так, можливо зараз вони виглядають недосяжними, але нам надається час для втілення їх в реальність.” Гроші дуже важливі для подорожей, щоб там хто не говорив, звичайно, ті хто подорожують автостопом і живуть у хостах – нереально молодці і зводять кошти до мінімуму, та на жаль я так не пробувала ( автостоп ) , та сама і не хочу . Так… я заговорилася, якщо чесно я як кожна дівчинка мрію потрапити в Париж, поподорожувати Італією, Іспанією, Францією, Німеччиною,  побувати ще раз в Амстердамі і пожити кілька днів там, орендувати велосипеди і кататися, а також більша ціль це Азія, просто не можу уявити як там все відрізняється, хотілося б побути частинкою інакшої культури.

Перелічувати куди я хочу можна довго і нудно, але потрібно краще втілювати!

Дуже вдячна, що ви читаєте мій блог!

 

 

Leave a comment

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑